PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

PAU on vakuuttanut jäsenensä Ifin Liittovakuutuksella, johon kuuluu vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Liiton jäsenkorttiin on painettu vakuutuksen tiedot, joten se toimii myös matkustajavakuutuskorttina.
Tunne liittosi, tiedä oikeutesi -kurssin käynyt PAUn jäsen, tule Selkoa sopimuksista - kurssille Kuopioon Kurssi järjestetään 17. - 18.5.2014. Kurssipaikkana on Hotelli Cumulus Kuopio (Puijonkatu 32).
Keski-Suomalainen Oyj ja Itella Posti Oy ovat ilmoittaneet jatkavansa yhteistyötä sanomalehtien jakelussa Jyväskylän seudulla. Alueella käynnistyy kuitenkin yhteistoimintaneuvottelut 11.4.2014, jonka piirissä on 227 jakajaa. Neuvotteluiden arvioitu kesto on kuusi viikkoa. Toiminta siis jatkuu, mutta jonkinlaisia muutoksia jakeluun on tulossa. Tilanne on kuitenkin positiivinen valtakunnan muihin alueisiin verrattuna.
Savossa varhaisjakelu siirtyy Savon Jakelulle.
Ei näin, Itella! (30.3.2014)
Osastomme järjesti vuosikokouksen Hotelli Puijonsarvessa lauantaina. Jäsenistöä oli koolla kolmisenkymmentä henkilöä; enemmänkin olisi saliin mahtunut!
Lahden osasto järjesti vuoden 2014 talvipäivät. Ohjelma oli varsin kirjava ja uusia lajeja oli keksitty osallistujille runsain mitoin. Tarjolla oli myös asiapitoista tietoa kokousedustajille. Puheenaiheena, vähemmän yllätyksellisesti oli jakelun yt-neuvottelut ja irtisanomiset.
RSS ATOM