PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Posti on julkaissut tiedotteen fysikaalisesta hoidosta ja sen saatavuudesta. Asian tiimoilta on ollut epäselvyyttä, ja tällä tiedotteella työnantaja (Posti) haluaa oikaista väärinkäsityksiä.
Kahdessa Kuopion perusjakelun toimipaikassa (Puijonlaakso ja Matkus) aloitetaan Platon-nimiseksi ristitty jakelupilotointi, jossa seurataan eri tavoin suoritettavia esityö- ja jakelumalleja.
Upean keväisestä auringonpaisteesta huolimatta Kuopion osaston sääntömääräinen vuosikokous saatiin vedettyä läpi hotelli Puijonsarven kokoustilassa. Reilun 30:n kokousedustajan kesken saatiin kokoukselle arvokas, mutta leppoisa tunnelma ja saatiinpa uusi toimikuntakin leivottua vuodelle 2015!
Työterveyslääkäreiltä lähetteen saatuaan työntekijä voi varata fysikaalisen hoidon sovitusta fysikaalisesta hoitolaitoksesta välittömästi, vaikka samalle päivälle!
PAU haluaa kehittää liiton toimintaa laajalla verkkopohjaisella jäsentutkimuksella. Suora linkki jäsentutkimukseen on lähetetty kaikille PAUn jäsenille, joiden voimassaoleva sähköposti löytyy liiton jäsenrekisteristä. Ne jäsenet, jotka eivät ole suoraa linkkiä saaneet, voivat osallistua jäsentutkimukseen liiton kotisivuilla osoitteessa www.pau.fi/jasentutkimus. Tutkimus on suunnattu kaikille muille paitsi eläkeläisjäsenille. Vaikuta ja voita!
Tervetuloa PAUn Tunne liittosi, tiedä oikeutesi – kurssille Hotelli Cumulus Lappeenrantaan 25.–26.4.2015. Kurssi on tarkoitettu erityisesti sellaisille jäsenille, jotka eivät ole aktiivitoimijoita omassa ammattiosastossaan.
Vuosityöajan lyhennyksen piiriin kuuluvilla työntekijöillä on helmikuun 2015 palkka-laskelmassa näkyvissä vuodelta 2014 kertynyt vuosityöajan lyhennyksen tuntimäärä.
PAU:n Talvipäivät vietettiin vuoden 2015 osalta Varkaudessa. Varkauden osasto näytti tekemisen mallia ja järjesti upean tapahtuman! Kiitos Varkauden pienelle, mutta pippuriselle järjestelytoimikunnalle Kuopion osaston puolesta!
Posti otti helmikuun alussa käyttöön työehtosopimusneuvottelujen yhteydessä sovitut tilapäiset työjärjestelyt. Näistä keskeisin on säännös, jonka mukaan tilapäiset työjärjestelyt perustuvat aina työntekijän vapaaehtoisuuteen.
Kansalaisaloite.fi sivustolla on julkaistu kansalaisaloite nollatuntisopimuksia vastaan.
RSS ATOM