Kerro mielipiteesi liiton toiminnasta: Osallistu PAUn jäsentutkimukseen 9.-25.3.2015

9.3.2015

PAU haluaa kehittää liiton toimintaa laajalla verkkopohjaisella jäsentutkimuksella. Suora linkki jäsentutkimukseen on lähetetty kaikille PAUn jäsenille, joiden voimassaoleva sähköposti löytyy liiton jäsenrekisteristä. Ne jäsenet, jotka eivät ole suoraa linkkiä saaneet, voivat osallistua jäsentutkimukseen liiton kotisivuilla osoitteessa www.pau.fi/jasentutkimus. Tutkimus on suunnattu kaikille muille paitsi eläkeläisjäsenille. Vaikuta ja voita!

Kerro meille mielipiteesi PAUn edunvalvonnasta, sopimustoiminnasta, koulutuksesta, järjestötoiminnasta, työsuojelusta ja työympäristöstäsi sekä liiton viestinnästä.

Arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 1 kpl Apple iPad Air 2 tablettitietokonetta ja 2 kpl à 500 euron arvoisia lahjakortteja Holiday Club- kylpylähotelliin tai loma-asuntoon.

Osallistu tutkimukseen 25.3.2015 mennessä

Tutkimuksen teknisenä toteuttajana on yritysten ja järjestöjen analyysipalveluun erikoistunut yritys Onway Oy. Vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisina. Vastauksia ja vastaajaa ei pystytä yhdistämään.

linkki: www.pau.fi/jasentutkimus

Lisätietoja:

Juha Pöyry

tiedottaja

040 356 0567

juha.poyry@pau.fi