PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Kuopion osaston ravitapahtuma keräsi jälleen mukavan osallistujamäärän osastomme jäsenistöstä. Viime lauantaina Kuopion raviradalla Sorsasalossa ravatut V75-ravit houkuttelivat kolmisenkymmentä henkeä mukaan.
Postialan palkankorotusten taso noudattelee kemian perusteollisuuden ratkaisua myös vuonna 2024. Korotukset pitävät sisällään prosenttikorotukset yleiskorotuksina.
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU osallistuu SAK:n ja liittojen yhteiseen toimintapäivään asettamalla postinjakelun lakkoon torstaina 14.12.2023 klo 00.00–24.00. Lakon piiriin kuuluvat kaikki jakelua valmistavat työt jakelun lähtötoimipaikoissa sekä jakelu, pois lukien postikeskuksessa tehtävä koneellinen lajittelutyö ja ennalta sovitut joulukorttilajittelun työvuorot. Lakon ulkopuolelle on rajattu terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät työt.
Kuopion osaston poppoo vuosikokousti Scandic-hotellissa lauantaina. Paikalle oli saatu kutsuvieraaksi paras mahdollinen sillä liittomme puheenjohtaja Heidi Nieminen oli paikalla kertomassa tuoreimmat ajankohtaiset asiat ja vastailemassa kokousväen kysymyksiin.
Postialan palkankorotusten taso noudattelee kemian perusteollisuuden ratkaisua. Korotukset pitävät sisällään prosenttikorotukset ja euromääräisen kertaerän.
Ravi-ilmoitus (6.1.2023)
Nelisenkymmentä Kuopion osaston jäsentä nautti helteisestä lauantai-illasta Kuopion Viinijuhlilla. Hyvään iltaan mahtui niin maistuvaa evästä, viileää juomaa kuin laadukasta musiikkitarjontaa ja yhdessäoloa.
RSS ATOM