Vuosikokous käyty - Juha-Pekka Hakulinen jatkaa Kuopion osaston puheenjohtajana.

19.3.2023

Kuopion osaston kokousväkeä puheenjohtaja Heidi Niemisen vinkkelistä.
Kuopion osaston kokousväkeä puheenjohtaja Heidi Niemisen vinkkelistä.

Kuopion osaston poppoo vuosikokousti Scandic-hotellissa lauantaina. Paikalle oli saatu kutsuvieraaksi paras mahdollinen sillä liittomme puheenjohtaja Heidi Nieminen oli paikalla kertomassa tuoreimmat ajankohtaiset asiat ja vastailemassa kokousväen kysymyksiin.

Täytyy todeta, että enemmänkin jäsenistöä olisi paikalle mahtunut. Laatu ehkä korvasi määrän? 

Liittomme puheenjohtaja Heidi Nieminen piti totutun tutusti jämäkän tietopaketin joka sivusi niin vuoropäiväjakelua, työehtoneuvotteluita, työtaistelutilannetta (muilla kuljetusaloilla lähinnä) yms. oleellista. Lisäksi Heidi kuunteli "kentän ääntä" sen verran mitä sitä paikalla oli kaikumassa sekä vastaili selkeästi ja ymmärrettävästi esitettyihin kysymyksiin. 

Kokous soljui muuten varsin mutkitta kohti lounasta. Talousasiat ja toimintasuunnitelmat vaikuttivat olevan kokousväen mielestä reilassa ja saatiinpa valittua uusi toimikuntakin sekä osaston puheenjohtaja. 

Kuopion osaston puheenjohtajana jatkaa Juha-Pekka Hakulinen (muita ehdokkaita ei ollut). Onnea Juha-Pekalle! 

Toimikuntaan valittiin Miko Haarala, Jarkko Piippo, Kari Nortunen, Juha Piiroinen, Jari-Pekka Koponen, Markku Nissinen, Tiina Väisänen sekä varajäseneksi Keijo Hyttinen. 

LISÄYS: (Toimikunnan järjestäytymiskokouksen myötä osaston sihteerinä jatkaa Miko Haarala, varapuheenjohtajana Jarkko Piippo ja taloudenhoitajaksi valittiin Kari Nortunen).