PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Postin palvelupisteverkoston yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Postilla on jatkossa 21 omaa myymälää, ja 77 myymälän osalta aloitetaan neuvottelut palvelujen siirtämisestä kumppaniyritysten hoidettaviksi vuosien 2015 - 2018 aikana. Lisäksi Posti avaa 100 uutta palvelupistettä ja palvelupisteiden kokonaismäärä kasvaa yhteensä 1 500:aan.
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on tyytyväinen Helsingin hovioikeuden ratkaisuun mainosjakajien työehtokiistassa. Hovioikeus katsoi tuomiossaan, että Suomen Mainosjakajien Etujärjestö SME ry:tä ei voida pitää valtakunnallisena työntekijöiden yhdistyksenä, joka voisi solmia pätevästi työehtosopimuksia.
Tänään käynnistyi kampanja Postin myymälöiden, postipalvelujen ja työpaikkojen puolesta. Tykkää ja jaa kampanjasivua eteenpäin.
Maaliskuussa PAUn jäsentutkimuksessa 2 470 jäsentä antoi palautetta liiton toiminnasta ja kehityskohteista. Jäsenet vastasivat myös työsuojelua ja työympäristöä koskeviin kysymyksiin. Jäsentutkimuksen vastausprosentti oli positiivinen yllätys. Peräti 24 prosenttia kyselykutsun saaneista vastasi tutkimukseen.
Logistiikka: Kirjepostin määrä vähenee vauhdilla.
Posti- ja logistiikka-alan unionin Itä-Suomen aluejärjestö ry:n kannanotto Myymäläverkoston supistamisaikeeseen
Leffaan! (15.4.2015)
Eduskuntapuolueet ovat sitä mieltä, että viiden päivän postinjakelu tulee toistaiseksi säilyttää. Puolueiden mielestä myös postikilpailua tulee käydä tasapuolisin ehdoin. Postin tulisi pysyä edelleen myös valtion omistamana yhtiönä. Vastaukset käyvät ilmi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn lähettämistä kysymyksistä eduskuntapuolueiden puoluesihteereille.
RSS ATOM