PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Maaliskuussa PAUn jäsentutkimuksessa 2 470 jäsentä antoi palautetta liiton toiminnasta ja kehityskohteista. Jäsenet vastasivat myös työsuojelua ja työympäristöä koskeviin kysymyksiin. Jäsentutkimuksen vastausprosentti oli positiivinen yllätys. Peräti 24 prosenttia kyselykutsun saaneista vastasi tutkimukseen.
Logistiikka: Kirjepostin määrä vähenee vauhdilla.
Posti- ja logistiikka-alan unionin Itä-Suomen aluejärjestö ry:n kannanotto Myymäläverkoston supistamisaikeeseen
Leffaan! (15.4.2015)
Eduskuntapuolueet ovat sitä mieltä, että viiden päivän postinjakelu tulee toistaiseksi säilyttää. Puolueiden mielestä myös postikilpailua tulee käydä tasapuolisin ehdoin. Postin tulisi pysyä edelleen myös valtion omistamana yhtiönä. Vastaukset käyvät ilmi Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn lähettämistä kysymyksistä eduskuntapuolueiden puoluesihteereille.
Posti on julkaissut tiedotteen fysikaalisesta hoidosta ja sen saatavuudesta. Asian tiimoilta on ollut epäselvyyttä, ja tällä tiedotteella työnantaja (Posti) haluaa oikaista väärinkäsityksiä.
Kahdessa Kuopion perusjakelun toimipaikassa (Puijonlaakso ja Matkus) aloitetaan Platon-nimiseksi ristitty jakelupilotointi, jossa seurataan eri tavoin suoritettavia esityö- ja jakelumalleja.
Upean keväisestä auringonpaisteesta huolimatta Kuopion osaston sääntömääräinen vuosikokous saatiin vedettyä läpi hotelli Puijonsarven kokoustilassa. Reilun 30:n kokousedustajan kesken saatiin kokoukselle arvokas, mutta leppoisa tunnelma ja saatiinpa uusi toimikuntakin leivottua vuodelle 2015!
Työterveyslääkäreiltä lähetteen saatuaan työntekijä voi varata fysikaalisen hoidon sovitusta fysikaalisesta hoitolaitoksesta välittömästi, vaikka samalle päivälle!
PAU haluaa kehittää liiton toimintaa laajalla verkkopohjaisella jäsentutkimuksella. Suora linkki jäsentutkimukseen on lähetetty kaikille PAUn jäsenille, joiden voimassaoleva sähköposti löytyy liiton jäsenrekisteristä. Ne jäsenet, jotka eivät ole suoraa linkkiä saaneet, voivat osallistua jäsentutkimukseen liiton kotisivuilla osoitteessa www.pau.fi/jasentutkimus. Tutkimus on suunnattu kaikille muille paitsi eläkeläisjäsenille. Vaikuta ja voita!
RSS ATOM