PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Kuopion osaston poppoo vuosikokousti Scandic-hotellissa lauantaina. Paikalle oli saatu kutsuvieraaksi paras mahdollinen sillä liittomme puheenjohtaja Heidi Nieminen oli paikalla kertomassa tuoreimmat ajankohtaiset asiat ja vastailemassa kokousväen kysymyksiin.
Postialan palkankorotusten taso noudattelee kemian perusteollisuuden ratkaisua. Korotukset pitävät sisällään prosenttikorotukset ja euromääräisen kertaerän.
Ravi-ilmoitus (6.1.2023)
Nelisenkymmentä Kuopion osaston jäsentä nautti helteisestä lauantai-illasta Kuopion Viinijuhlilla. Hyvään iltaan mahtui niin maistuvaa evästä, viileää juomaa kuin laadukasta musiikkitarjontaa ja yhdessäoloa.
Viestinvälitys- ja logistiikka-alan ja Posti Palvelut Oy:n pakettilajittelijoiden työehtosopimuksen palkkaratkaisut sekä Informaatiologistiikka-alan neuvottelutulos hyväksyttiin perjantaina PAUn ja PALTA:n hallinnoissa.
PAUn työehtosopimusten soveltamisaloilla (pois lukien Ahvenanmaa ja Viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimuksen palkkaliite D) siirrytään vuosilomissa vuosilomalain ja työehtosopimuksien mukaisesta arkipäivälaskennasta (6 päivää viikossa) lomapäivälaskentaan (5 päivää viikossa) maaliskuussa 2022 myös Posti Oy:n osalta.
VIRKISTÄYTYMISILTA LA 4.9.2021 SATAMAN HELMESSÄ Suuren suosion jäsenistömme keskuudessa saanut PAUn Kuopion osaston Tutustumis- ja virkistäytymisilta järjestetään pyynnöstänne jälleen! Osallistumisoikeus kaikilla PAUn Kuopion osaston jäsenillä.
Kuopion osaston vuosikokous saatiin koronaperuuntumisen jälkeen lopulta käytyä aurinkoisena lauantaipäivänä. Vuosikokous valitsi uuden toimikunnan. Viime kaudella osaston puheenjohtajana aloittanut Juha-Pekka Hakulinen valittiin osaston puheenjohtajaksi myös uudelle toimintakaudelle.
RSS ATOM