PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Itella Oyj vaihtaa toiminimensä Posti Group Oyj:ksi 1.1.2015 lähtien. Posti palvelee jatkossa yhdellä palvelubrändillä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita. Muutos parantaa entisestään asiakaskokemusta ja selkeyttää yhtiön identiteettiä suomalaisena postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluyrityksenä.
Itellan palvelutuotannon lajittelutoimintoja koskevat paikkakuntakohtaiset yt-neuvottelut Helsingin, Tampereen, Kuopion, Oulun, Turun, Jyväskylän ja Seinäjoen postikeskuksissa sekä Vantaan Ulkomaanposti-yksikössä käynnistyivät 11.8.2014. Ensimmäisissä neuvotteluissa käsiteltiin neuvottelujen perusteita ja vaikutuksia sekä tarkennettiin neuvottelujen kohderyhmiä. Lisäksi työnantaja tarkensi, että printtituotteilla tarkoitetaan mm. kirjeitä, lehtiä, mainoksia ja maksikirjeitä.
Itella vähentämässä väkeä jälleen YT-neuvottelut alkavat taas – nyt vuorossa postikeskukset.
Osastomme mökillä Karhin saaressa järjestettiin mökkitalkoot menneenä lauantaina. Pieni, mutta sitäkin tehokkaampi Ryhmä Rämä pisti hulinaksi ja saikin jälleen paljon hyvää aikaiseksi!
PAUn Nuorisokurssi pidetään Lahdessa, Hotelli Cumuluksessa 13.–14.9.2014. Kurssilla on erinomainen mahdollisuus tutustua työehtoihin ja omiin oikeuksiin konkreettisten esimerkkien kautta. Kurssilla saat kattavan tietopaketin myös liiton jäseneduista.
Alle 3 - vuotiaan lapsen isä tai äiti, jonka työaika viikoittain on keskimäärin enintään 30 tuntia, voi saada Kelasta joustavaa hoitorahaa.
RSS ATOM