PAU:n Kuopion osasto

AJANKOHTAISTA

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) järjestyksessään 25. liittokokous käytiin 7-9. kesäkuuta Vantaalla. Kolmen päivän aikana tehtiin monia asiapäätöksiä ja henkilövalintoja.
Kuopion osasto järjestää jäsenilleen tuetun jalkapallotapahtuman Keskuskentällä 22.7.2017 klo 17:00
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn liittovaltuusto vastustaa jyrkästi postinkulun hidastamista ja pakkokilpailutusta, jotka hävittäisivät Postista nopeasti 2500–3000 työpaikkaa.
PAUn Kuopion osaston vuosikokous käytiin viime lauantaina hotelli Puijonsarvessa. Paikalla oli 29 kokoustajaa sekä kutsuvieraana liittomme työehtoasiantuntija Jussi Saariketo.
Kilpailukykysopimuksen mukaan Viestinvälitys- ja logistiikka-alalla vuosittaista työaikaa pidennetään 1.1.2017 lukien keskimäärin 24 tunnilla vuosittaista ansiotasoa muuttamatta. Työajan pidennyksellä ei saa olla vaikutusta lomapalkkaan, sairausajan palkkaan tai muihin vastaaviin etuihin. Työajan pidennyksen tunneilta maksetaan haittatyökorvaukset työehtosopimuksen mukaisesti. Pääluottamusmies voi sopia kikyn toteuttamisesta paikallisesti.
Miksei posti kulje? Vieraina Postin tuotantoyksikön johtaja Yrjö Eskola ja PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen sekä kansanedustajat Suna Kymäläinen (sd.) ja Eeva Maria Maijala (kesk.). Juontajana Jan Andersson #yleastudio
RSS ATOM