Liity jäseneksi

Jäseneksi liittoon ja siten myös osastoomme liittyminen käy helposti alla olevan linkin kautta avautuvan sähköisen liittymiskaavakkeen täyttämällä.

https://liity.pau.fi/

 

Miksi sinun kannattaa liittyä PAUn jäseneksi?

 

Ammattiliittojen, myös PAUn toiminnan ydin on työpaikoilla, jossa liiton ja työnantajan yhdessä sopimia työehtoja sovelletaan käytäntöön.

Ammattiliitto näkyy työpaikalla ennen kaikkea luottamusmiehen kautta. Luottamusmies on uudelle työntekijälle tukihenkilö, joka huolehtii, että työehtosopimuksesta alkaen asiat ovat kunnossa ja sellaisena myös pysyvät. Luottamusmies toimii työntekijöiden edustajana paikallisissa neuvotteluissa.

Työsuhteeseen liittyy monelaisia oikeuksia ja velvollisuuksia. Luottamusmiehet ja ammattiliitot tarjoavat apua ja konsultointia jäsenilleen ja tietävät, esim. moneltako sairaslomapäivältä palkka kuuluu maksaa. Tai mitä tehdä, kun työnantaja ilmoittaa, että työsuhteesi päättyykin tänään.

Jos ongelmatilanne ei ratkea neuvottelemalla, viime kädessä liitto ajaa asiaasi oikeudessa.

 

Jäsenedut: 

 

PAU tarjoaa kattavan paketin erilaisia jäsenetuja, jotka eivät välttämättä heti jäsenyyden ensimmäisenä päivänä ole jäsenelle tarpeellisia, mutta lähes jokaisen jäsenen jossain vaiheessa hyödyllisiksi huomaamia. Mm. vakuutukset, lomaedut sekä tietenkin edunvalvonta työpaikallasi ovat jäsenmaksuun nähden monipuolinen paketti. PAUn kotisivuilta pääset tarkemmin tutustumaan jäsenetuihin: https://www.pau.fi/jasenyys/jasenedut.html