Osaston väki vieraili Viinijuhlilla

5.7.2022

Nelisenkymmentä Kuopion osaston jäsentä nautti helteisestä lauantai-illasta Kuopion Viinijuhlilla. Hyvään iltaan mahtui niin maistuvaa evästä, viileää juomaa kuin laadukasta musiikkitarjontaa ja yhdessäoloa.

Olimme saaneet tapahtumaan kutsuvieraaksi liiton toimistolta koulutus- yms. asioista vastaavan Juha Jaatisen. Juha vaikutti olevan mielissään kutsusta ja vaikka ei mitään virallista osiota hänelle ollut suunniteltu, sai hän vastata ei enää niin ujostelevien osastolaistemme työaiheisiin kysymyksiin. Juha hoiteli tonttinsa kallavesimäisellä tyyneydellä. 

Musiikkitarjonta vetosi ehkä hippasen enemmän naisjäsenistöön kun elegantti Behm aloitti tähtiesiintyjistä ensimmäisenä ja myöhemmin illalla Satamatorin räjäytti Haloo Helsinki! 

Valtakunnan mediaankin nousseista ongelmista vedenjakelussa ja anniskelussa ei meidän vip-puolella havaittu. Ruokatarjoilu sujui nohevasti, löytyi hyvät wc-tilat ja vesipulloja tuotiin kiitettävän säännöllisesti järjestäjien taholta. 

Kuopion osaston toimikunta kiittää osallistujia mukavasta tapahtumasta ja palautteen mukaan kysyntää olisi myös jatkossa. Toki jäimme odotetusta osallistujamäärästä jonkin verran, joten mietintään jää mitä keksisimme saadaksemme vielä enemmän jäsenistöä mukaan. 

Mukavaa kesän jatkoa!

- Kuopion osaston toimikunta