Varkauden Talvipäivät vietetty!

15.2.2015

PAU:n Talvipäivät vietettiin vuoden 2015 osalta Varkaudessa. Varkauden osasto näytti tekemisen mallia ja järjesti upean tapahtuman! Kiitos Varkauden pienelle, mutta pippuriselle järjestelytoimikunnalle Kuopion osaston puolesta!

Osastomme jäseniä talvipäiville osallistui 37 henkeä. Bussikyyti kaarsi ensin Varkauteen saavuttuamme hotelli Kuntorantaan, jossa majoittui valtaosa osanottajista. Loput majoittuivat keskustan hotelli Oscarissa, jonka vieressä sijaitsevassa Warkaus-salissa myös talvipäivien ns. viralliset osuudet järjestettiin.

Paitsi kestosuosikit hiihto ja keilailu, oli urheilulajivalikoimassa myös futsalia ja potkukelkkaviesti! Taisipa jälkimmäisestä ainakin tulla menestystä myös Kuopion osastolle!

Kokousedustajille selviteltiin päivän polttavia asioita, mm. 500-palkkaryhmämallin ja korvaavan työn koukeroiden osalta. Työnantajan puheenvuoron käytti tällä kertaa henkilöstöjohtaja Jaana Jokinen. Kokousväki ei jakanut Jokisen uskoa Postista Suomen parhaana työpaikkana vuoteen 2020 mennessä.

Iltamia vietettiin tanssin ja ruokailun merkeissä Warkaussalin puolella ja taisipa myös Oscarin ravintolapuolellakin olla melko lailla tuttuja pau:laisia iltariennoissa.

Sunnuntain ohjelmassa oli vielä työehtoklinikka, josta vastasi asiallisesti, mutta huumorilla sopivasti maustaen liittosihteeri Esko Hietaniemi. Tämän loputtua saattoi matka takaisin Kuopioon alkaa.

Ensi vuoden talvipäivät järjestetään Hyvinkäällä.