Tunne oikeutesi ja jäsenetusi! - Tule PAUn nuorisokurssille Tampereelle 14. – 15.3.2015!

2.2.2015

PAUn Nuorisokurssi pidetään Tampereella, Hotelli Holiday Inn:ssä 14.–15.3.2015. Kurssilla on erinomainen mahdollisuus tutustua työehtoihin ja omiin oikeuksiin konkreettisten esimerkkien kautta. Kurssilla saat kattavan tietopaketin myös liiton jäseneduista.

Osaatko lukea palkkalaskelmaasi? Entä tunnetko työsuhteesi ehtoihin vaikuttavat määräykset? Milloin sinulle voidaan tehdä määräaikainen työsopimus? Mitä koeaika merkitsee työsopimuksessasi? Tuntuuko sinusta, että ylitöitä on pakko tehdä? Kenelle laki velvoittaa työnantajan tarjoamaan lisätyötä? Nämä ja monet muut asiat selviävät, kun tulet Tampereen nuorisokurssille.

PAU kustantaa täysihoidon ja matkat

Kurssi on tarkoitettu kaikille PAUn alle 35-vuotiaille jäsenille. Työehtojen keskeisiä asioita käymme läpi yhdessä pohdiskellen. Jokainen opiskelija saa runsaasti oheismateriaalia.

Lisäksi tutustumme liiton nuorisotoimintaan ja jäsenetuihin.

Liitto vastaa koulutusmateriaalista, majoitus-, (vain ulkopaikkakuntalaisille/la-su yö), matka- ja ateriakuluista. PAU korvaa koulutukseen osallistuvalle syntyvät matkakustannukset julkisen liikenteen käytön sekä muiden välttämättömien matkakulujen osalta. Myös oman auton käyttäminen kurssimatkoilla korvataan erillisen, liittohallituksen tekemän korvaustaulukon mukaan.

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssille voit ilmoittautua suoraan joko PAUn kotisivuilla www.pau.fi sähköisen jäsenpalvelun kautta tai perinteisellä kurssihakemuslomakkeella. Kurssihakemuslomakkeita saat omalta ammattiosastolta tai liiton toimistosta, puh: (09) 613 116. Viimeinen hakupäivä kurssille on 13.2.2015. ILMOITTAUDU NYT JA TULE MUKAAN!

TERVETULOA VIETTÄMÄÄN RENTO JA HYÖDYLLINEN KURSSI HYVÄSSÄ SEURASSA!

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Päivi Vuovirta, puh: 050 411 2195, paivi.vuovirta@pau.fi