Hei Sinä alle 35-vuotias jäsen: Tule PAUn Nuorisokurssille Jyväskylään 16. – 17.4.2016!

16.3.2016

PAUn Nuorisokurssi pidetään Jyväskylässä, Hotelli Cumuluksessa 16.–17.4.2016. Kurssilla on erinomainen mahdollisuus tutustua työehtoihin ja omiin oikeuksiin konkreettisten esimerkkien kautta. Kurssilla saat kattavan tietopaketin myös liiton jäseneduista.

Osaatko lukea palkkalaskelmaasi? Entä tunnetko työsuhteesi ehtoihin vaikuttavat määräykset? Milloin sinulle voidaan tehdä määräaikainen työsopimus? Mitä koeaika merkitsee työsopimuksessasi? Tuntuuko sinusta, että ylitöitä on pakko tehdä? Kenelle laki velvoittaa työnantajan tarjoamaan lisätyötä? Nämä ja monet muut asiat selviävät, kun tulet Jyväskylään PAUn Nuorisokurssille. Kurssin vetäjänä toimii liiton työehtoasiantuntija, nuorisovastaava Jussi Saariketo.

PAU kustantaa täysihoidon ja matkat

Kurssi on tarkoitettu kaikille PAUn alle 35-vuotiaille jäsenille. Työehtojen keskeisiä asioita käymme läpi yhdessä pohdiskellen. Jokainen opiskelija saa runsaasti oheismateriaalia. Lisäksi tutustumme liiton nuorisotoimintaan ja jäsenetuihin.

Liitto vastaa koulutusmateriaalista, majoitus-, (vain ulkopaikkakuntalaisille/la-su yö), matka- ja ateriakuluista. PAU korvaa koulutukseen osallistuvalle syntyvät matkakustannukset julkisen liikenteen käytön sekä muiden välttämättömien matkakulujen osalta. Myös oman auton käyttäminen kurssimatkoilla korvataan erillisen, liittohallituksen tekemän korvaustaulukon mukaan.

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssille voit ilmoittautua suoraan joko PAUn kotisivuilla www.pau.fi sähköisen jäsenpalvelun kautta tai perinteisellä kurssihakemuslomakkeella.

Kurssihakemuslomakkeita saat omalta ammattiosastolta tai liiton toimistosta, puh: (09) 613 116. Viimeinen hakupäivä kurssille on tiistaina 29.3.2016. ILMOITTAUDU NYT JA TULE MUKAAN!

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Päivi Vuovirta, puh: 050 411 2195, paivi.vuovirta@pau.fi