Lähde Tunne liittosi, tiedä oikeutesi-kurssille Tampereelle 18.-19.10.2014!

25.9.2014

Tervetuloa PAUn Tunne liittosi, tiedä oikeutesi –kurssille Tampereelle 18.–19.10.2014. Kurssipaikkana on Hotelli Holiday Inn, Yliopistonkatu 44, Tampere. Kurssi on tarkoitettu erityisesti sellaisille jäsenille, jotka eivät ole aktiivitoimijoita omassa ammattiosastossaan. Kurssilla käsitellään ammattiliiton ja ammattiosastojen toimintaa ja päätöksentekoa. Kurssi sisältää myös perustiedot kokoustekniikasta. Pyydä työkavereita mukaan ja lähtekää yhdessä mukavalle ja hyödylliselle kurssille!

Osanottajat saavat kurssilla oman työehtosopimuskirjan, jonka avulla selvitellään työehtoihin liittyviä asioita, erityisesti työntekijän omia oikeuksia. Lisäksi kurssilla kerrotaan sosiaalietuuksista ja liiton jäsenpalveluista. Kurssi on tarkoitettu kaikille liiton sopimusaloilla toimiville (pois lukien sanomalehdenjakajat, joille järjestettiin oma Tunne liittosi – kurssi viime toukokuussa Jyväskylässä).

Osallistujalle ei kuluja – liitto maksaa

Kurssi on osa PAUn jäsenille suunnattua järjestökoulutusta. Liitto vastaa koulutusmateriaalista, majoitus-, matka- ja ateriakuluista. Majoituskustannus korvataan ulkopaikkakuntalaisille yhdeltä yöltä. PAU korvaa koulutukseen osallistuvalle syntyvät matkakustannukset julkisen liikenteen käytön sekä muiden välttämättömien matkakulujen osalta. Myös oman auton käyttäminen kurssimatkoilla korvataan erillisen, liittohallituksen tekemän korvaustaulukon mukaan. Ilmoittaudu Tunne liittosi -kurssille 1.10.2014 mennessä. Kurssille voit ilmoittautua suoraan joko PAUn kotisivuilla sähköisessä jäsenpalvelussa tai soittamalla koulutussuunnittelija Päivi Vuovirralle. Lomakkeita saat luottamusmieheltäsi tai liiton toimistosta puh: (09) 613 116.

TERVETULOA HYÖDYLLISELLE KURSSILLE!

Lisätietoja:

Koulutussuunnittelija Päivi Vuovirta, puh: 050 411 2195

Jäsenpalvelusihteeri Vuokko Malinen, puh: 040 821 5832