Tuula Jauhiainen eläketunnelmissa.

25.10.2013

Palveluesimies Jouni Koskela ja esimies Jussi Uurtio muistamassa Tuulaa.
Palveluesimies Jouni Koskela ja esimies Jussi Uurtio muistamassa Tuulaa.
Juhlakalu Tuula Jauhiainen.
Juhlakalu Tuula Jauhiainen.
Tuula ja työsuojeluvaltuutettu Kari Kettunen.
Tuula ja työsuojeluvaltuutettu Kari Kettunen.

Yksi aikakausi tuli Kuojakkeen jakelutoimipaikassa päätökseen kun pitkäaikaisen ja pidetyn työntekijän Tuula Jauhiaisen työuran päätöstä iteljoonina juhlittiin kakkukahvien merkeissä.

Saatiinpa sanavalmis ja aina iloinen Tuulakin hämmentymään hetkeksi pyydettäessä lupaa tehdä eläkkeellelompsahduksesta pieni juttu osaston sivuille. Kotvan hämmennyksen ja mietinnän jälkeen lupa heltisi - ja kuviakin saa julkaista!

Tuula on tehnyt postilla pitkän päivätyön. Mittariin kertyi 27 vuotta. "Vuonna 1986 tulin Kuuslahden kyläpostiin töihin ja sille tielle jäin", kertoo Tuula. Tätä ennen hän työskenteli mm. leipomossa kymmenen vuoden ajan. "Niin, että on sitä tullut töitä tehtyä muuallakin kuin postilla."

Epäilemättä hyvä niin!

1989 Tuula siirtyi Puijonlaakson jakelutoimipaikkaan ja sieltä tie toi lopulta Kuojakkeeseen Särkiniemeen, jossa mansikkakakun ja kahvin ääressä jopa juhlakalu herkistyi: "Hyvin olen viihtynyt kaiken tämän ajan. Osaeläkejärjestely oli loistava kohdallani, jonka avulla jaksoi hyvin. Välillä on ollut rankempaakin, mutta mottoni on "Aina kaikesta selviää!", Tuula vakuuttaa.

Varmasti näin.

Kuopion osasto toivottaa Tuulalle lokoisia eläkepäiviä!

 

Miko Haarala